Lees voordat je berichten plaatst de forumregels en de regels voor het aanmaken van een nieuw onderwerp even door!
Kom je een cache tegen die verplaatst kan worden, maak dan gebruik van de ´rapporteren´ knop onder het bericht.
Wil je toegang tot alle opgeloste mysterie caches en de Flash Gear Solver dan kan je Premium Member
worden door een eenmalige donatie te doen via de PayPal Premium Member button.

Mededeling: Welkom op het GeoLeaks forum!
09-10-2013, 07:54
Welkom op het GeoLeaks forum!
Wanneer je aktief berichten gaat plaatsen op het forum, dan is het handig om eerst even de volgende vijf rubrieken bovenaan het forum door te nemen:

- Forumregels
- Toegang tot oplossingen van mysteries
- Aantal opgeloste mysteries
- Openen nieuwe topics
- Gebruik de zoekfunktie!

Ook is het handig de help pagina´s even door te nemen. Ook hier is veel te lezen om je alvast op weg te helpen op het forum.

Hier worden de meeste vragen die je zou kunnen hebben al beantwoord. Mocht je alsnog een vraag hebben over het gebruik van het forum dan kan je altijd een onderwerp openen in het subforum Discussies, er is altijd wel iemand die je op weg wil helpen. Je kan uiteraard ook een prive bericht sturen naar een Administrator of Moderator van het forum. Nadeel van het laatste is dat anderen jou vraag en het antwoord niet kunnen zien, wat wellicht voor anderen ook interessant zou kunnen zijn. Stel je vraag dus bij voorkeur op het forum!

Wat is het doel van Geocaching? Heel simpel: het vinden van een doosje op een leuke plaats. Niemand heeft bepaald dat daar een lastig, tijdverslindend puzzeltje aan vast moet zitten. In feite is iedere cache een traditional cache, omdat het eindcoordinaat al op de cachepagina staat, in welke vorm dan ook.

Wat is het doel van GeoLeaks? Heel simpel, iedereen een prettige plaats bieden waar in alle vrijheid al die lastig en tijdverslindende puzzeltjes opgelost kunnen worden, zodat je kan genieten van hetgeen Geocaching juist zo leuk maakt: erop uit! Op naar het avontuur, de natuur in of op zoek naar die bijzondere plek, waar je anders nooit zou komen. Geocaching zoals het bedoeld is! GeoLeaks biedt je een stevige handreiking om voor jou de hobby plezierig te blijven houden.(GeoLeaks Video)

Heb je een vraag over een mysterie cache, zoek dan gerust op het forum. Grote kans dat de oplossing er al kant en klaar staat. Heb je een vraag over een cache die nog niet besproken is, dan kan je een nieuw draadje aanmaken in de juiste rubriek. Heeft een ander een vraag en kan jij een helpende hand bieden, schroom dan niet om je antwoorden met anderen te delen. Heb je een cache opgelost en komt die nog niet voor op het forum dan kan je de oplossing hier uiteraard ook achterlaten.

Het forum is ook goed en snel mobiel bereikbaar via het netwerk van Tapatalk. De (gratis) Tapatalk App is beschikbaar voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Windows 8 en is hier te downloaden.

Eenmaal geinstalleerd is in het zoekveld bovenin de App ´geoleaks´ te vinden en toe te voegen aan je favorietenlijst. Nog even registreren op het forum via je smartphone en je kan vanaf nu ook mobiel terecht op ons forum. De rest wijst zich eigenlijk vanzelf. Via Tapatalk is het ook heel eenvoudig om vanuit het veld een spoilerfoto van een gevonden cache op het forum te plaatsen.

Bezoek ook eens onze website waar genoeg leuke informatie is te vinden als video´s, te downloaden topokaarten van de Benelux, tal van interessante linkjes, leuke mysterie tools en niet te vergeten de Flash Gear Solver en Jigidi Solver. Beide tooltjes bieden we aan voor Premium Members van ons forum.

Iedere cache een naamkaartje.

Wil je meehelpen aan het vergroten van de naamsbekendheid van GeoLeaks en bezoek je regelmatig geocaches? Het is dan een leuk idee om in al die caches een naamkaartje van GeoLeaks achter te laten. Stuur gerust een prive bericht naar GeoLeaks en je krijgt vanzelf een aantal naamkaartjes opgestuurd, zodat je voorlopig vooruit kan. Wil je zelf aan de slag met het maken van naamkaartjes dan is dit het originele ontwerp;

[Afbeelding: GeoLeaks.jpeg]

Wij wensen je heel veel plezier toe op onze website en het forum!

Het team van GeoLeaks.
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken