Lees voordat je berichten plaatst de forumregels en de regels voor het aanmaken van een nieuw onderwerp even door!
Kom je een cache tegen die verplaatst kan worden, maak dan gebruik van de ´rapporteren´ knop onder het bericht.
Wil je toegang tot alle opgeloste mysterie caches en de Flash Gear Solver dan kan je Premium Member
worden door een eenmalige donatie te doen via de PayPal Premium Member button.

Mededeling: Toegang tot oplossingen van mysteries
07-10-2013, 07:46
Toegang tot oplossingen van mysteries
Zodra je je op het GeoLeaks forum hebt geregistreerd ben je Basic Member en heb je beperkt toegang tot het forum. Je ziet namelijk niet de rubrieken met de duizenden opgeloste mysterie caches in binnen- en buitenland. Als voorbeeld heb je al wel inzage in de rubrieken waar niet opgeloste caches staan, zodat je al een indruk kan krijgen wat je verder te wachten staat. Je kan echter volledig toegang tot het forum verkrijgen door Premium Member te worden na het doen van een eenmalige donatie. Let daarbij op dat je eerst op het forum geregistreerd moet zijn als Basic Member.

Via de PayPal button op het forum is het mogelijk om een eenmalige donatie van € 30 te doen om Premium Member te worden. Ter vergelijking: een jaar Premium Member worden bij GroundSpeak kost € 30, maar keert ieder jaar weer terug. Je donatie wordt automatisch verwerkt en je Basic Member account wordt direkt omgezet naar Premium Member. Via de PayPal button is het ook mogelijk om te doneren via je eigen bankrekeningnummer. Je zal dan eerst een PayPal account moeten aanmaken en vervolgens koppelen aan je bankrekeningnummer. Een creditcard heb je dan niet nodig. Rechtstreeks doneren naar een GeoLeaks bankrekening is niet mogelijk.

De totale opbrengst wordt door GeoLeaks gedoneerd aan een project voor duurzame energie op het eiland Sumba in Indonesie.

Transforming Indonesia's Sumba into an Iconic Green Energy Island

https://www.youtube.com/watch?v=E-TPtCWsj4s&t=110s

Het is de bedoeling dat dit eiland met haar 650.000 inwoners volledig omschakelt naar vormen van duurzame energie, zoals zonne-energie, windenergie en biomassa. Mocht dit experiment slagen dan zal dit grote gevolgen hebben voor de energie voorziening waar ook ter wereld. GeoLeaks ondersteunt daarmee rechtstreeks de ontwikkeling van duurzame energie.

Het langs deze weg Premium Member worden ontslaat je uiteraard niet van je ´plicht´ om aktief mee te werken aan het oplossen van mysterie caches Wink

Als je toch bezig bent, voeg dan ook gelijk even een leuke forum avatar aan je profiel toe, maximaal 20 kB en 120 bij 120 pixels. Dat maakt het forum er alleen maar fraaier op.
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken