Lees voordat je berichten plaatst de forumregels en de regels voor het aanmaken van een nieuw onderwerp even door!
Kom je een cache tegen die verplaatst kan worden, maak dan gebruik van de ´rapporteren´ knop onder het bericht.
Wil je toegang tot alle opgeloste mysterie caches en de Flash Gear Solver dan kan je Premium Member
worden door een eenmalige donatie te doen via de PayPal Premium Member button.

Reactie plaatsen 
 
Waardering:
  • 10 stemmen - gemiddelde waardering is 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Userscript voor Captcha GeoCheck
03-02-2019, 17:48
Bericht: #1
 (Print bericht)
Userscript voor Captcha GeoCheck
Hebben jullie soms ook moeite om de vijf cijfers bij GeoCheck te herkennen?
Ik heb weer eens een userscript geschreven. Nu een dat die vijf cijfers automagisch invult:

Het is te vinden op:
https://greasyfork.org/en/scripts/377402...to-captcha en
https://github.com/technetium/greasemonk...ha.user.js

Als iemand een script heeft dat de (juiste) coördinaten op GeoCheck kan invullen houd ik me aanbevolen.


--------------------------------------------------------------------------------

Waaraan moet het eerste bericht in een nieuw topic voldoen?

Het plaatsen van een eindcoordinaat is toegestaan nadat eerst de volledige oplossing is geplaatst!

Zie je een mystery cache die opgelost of gearchiveerd is, laat het ons dan even weten door op de Rapporteren knop te klikken, zodat de cache kan worden verplaatst naar het juiste subforum. Een foto is toe te voegen aan je bericht door de 'Add image to post' knop onder het berichtenveld te gebruiken.

Wil je de oplossing als zogenaamde spoiler plaatsen, dan plaats je [spoiler] voor de tekst van de oplossing en [/spoiler] achter de oplossing.

HTML5 Icon
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
[-] De volgende leden bedankten technetium voor dit bericht:
J.Assange (03-02-2019)
04-02-2019, 18:52 (Dit bericht is het laatst bewerkt op 04-02-2019 om 18:52 door Pjotrg.)
Bericht: #2
 (Print bericht)
RE: Userscript voor Captcha GeoCheck
Weer een waardevolle tool, maar hij werkt niet bij mijn Firefox. Moet ik nog iets extra's installeren?
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
04-02-2019, 20:17
Bericht: #3
 (Print bericht)
RE: Userscript voor Captcha GeoCheck
Vreemd, bij mij doet hij het wel op firefox. Zie je foutmeldingen in het console? (F12)
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
05-02-2019, 04:11
Bericht: #4
 (Print bericht)
RE: Userscript voor Captcha GeoCheck
while(hex_md5(("0000"+(++i)).slice(-5)) !== md5);

hex_md5 is not defined

"please, correct me if I'm wrong" Shy
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
[-] De volgende leden bedankten J.Assange voor dit bericht:
technetium (05-02-2019)
05-02-2019, 10:11 (Dit bericht is het laatst bewerkt op 05-02-2019 om 10:13 door Pjotrg.)
Bericht: #5
 (Print bericht)
RE: Userscript voor Captcha GeoCheck
11111111111111111111111111111111111111111111
content script has loaded
the document.head is null
Laden voor het <script> met bron ‘http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js’ is mislukt.
the document.head is not null,the func has regularly

Ik heb er geen verstand van, maar kan het liggen aan mijn ad-blocker?

Edit. Uitgeschakeld, maar hij doet het nog steeds niet.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
05-02-2019, 20:54
Bericht: #6
 (Print bericht)
RE: Userscript voor Captcha GeoCheck
De foutmelding van J.Assange is erg behulpzaam.
Hierdoor hen ik door dat md5_hex geen standaard javascript functie is maar door GeoCheck wordt ingeladen.
Als het userscript al start voordat dat gebeurd is gaat het fout.
Versie 1.1 wacht totdat md5_hex beschikbaar is.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
[-] De volgende leden bedankten technetium voor dit bericht:
J.Assange (05-02-2019)
05-02-2019, 22:42
Bericht: #7
 (Print bericht)
RE: Userscript voor Captcha GeoCheck
Ik zie nog steeds dat "hex_md5 is not defined". Ik heb nochtans versie 1.1.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
05-02-2019, 23:24
Bericht: #8
 (Print bericht)
RE: Userscript voor Captcha GeoCheck
@zemel. Vreemd. Zolang hex_md5 nog niet gedefinieerd is, zou het programma niet verder mogen gaan.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
03-04-2019, 22:58
Bericht: #9
 (Print bericht)
RE: Userscript voor Captcha GeoCheck
Inmiddels doet ie het. Maar hij is nog niet goed. Als het eerste cijfer een nul is, zet het tooltje deze niet neer: 01234 wordt als 1234 ingevuld.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
04-04-2019, 10:38
Bericht: #10
 (Print bericht)
RE: Userscript voor Captcha GeoCheck
Geocheck heeft van het invoer veld een "number" gemaakt, en dan worden voorloopnullen er automagisch afgesloopt.
Het nieuwe script (versie 1.3) maakt er eerst een tekstveld van. Daarmee is dat probleem opgelost.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
[-] De volgende leden bedankten technetium voor dit bericht:
Pjotrg (04-04-2019)
03-06-2019, 21:04
Bericht: #11
 (Print bericht)
RE: Userscript voor Captcha GeoCheck
http://geotjek.dk/geo_inputchkcoord.php?...b4a92fedb9

Hier worden de cijfers niet autotmatisch ingevuld.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
03-06-2019, 21:18
Bericht: #12
 (Print bericht)
RE: Userscript voor Captcha GeoCheck
Bij mij. Welke versie van het script heb je?
H'm het zie er naar uit dat ik loop te klooien met versienummers.
Net een 1.3.2 aangemaakt waarin geotjek.dk zeker inzit.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
03-06-2019, 21:27
Bericht: #13
 (Print bericht)
RE: Userscript voor Captcha GeoCheck
Inderdaad heb ik de update gemist. Ik werkte nog met 1.3.
Nu werkt het goed. Dank je wel.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
Reactie plaatsen 


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)