Lees voordat je berichten plaatst de forumregels en de regels voor het aanmaken van een nieuw onderwerp even door!
Kom je een cache tegen die verplaatst kan worden, maak dan gebruik van de ´rapporteren´ knop onder het bericht.
Wil je toegang tot alle opgeloste mysterie caches en de Flash Gear Solver dan kan je Premium Member
worden door een eenmalige donatie te doen via de PayPal Premium Member button.

Reactie plaatsen 
 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Het voorkomen van dubbele oplossingen!
18-09-2013, 21:24
Bericht: #1
 (Print bericht)
Het voorkomen van dubbele oplossingen!
Gebruik de zoekfunktie!

Het forum begint steeds drukker te worden en het aantal besproken en opgeloste mysterie caches neemt in een snel tempo toe.

Het begint ook vaker voor te komen dat er mysterie caches worden aangemeld die allang besproken zijn. Dat dit onwenselijk is, moet voor iedereen wel duidelijk zijn. Aan dubbelposts hebben we niets. De zoekfunktie bovenaan het forum is daarbij een handig hulpmiddel om eerst even na te gaan of een cache al besproken is.

Vul daarvoor in de bovenste regel van de zoekfunktie de GC-code in van de cache die je wilt aanmelden en klik op zoeken. Geeft de zoekfunktie aan dat de GC-code niet op het forum voorkomt, dan kan je gerust een nieuw topic aanmaken van de mysterie die jij besproken wil hebben of waarvan je de oplossing met andere gebruikers wil delen.

Komt de zoekfunktie echter terug met de melding dat de cache al bij niet opgeloste of opgeloste caches staat, dan hoef je de cache niet meer aan te melden :wink:

Ook Basic Members kunnen via de zoekfunktie zien of een mysterie cache al dan niet op het forum staat. Is een cache inmiddels opgelost dan krijgen ook zij een melding dat de mysterie op het forum staat, ze krijgen het draadje te zien, maar kunnen dat alleen niet openen, omdat ze daar nog onvoldoende forumrechten voor hebben verkregen.


--------------------------------------------------------------------------------

Waaraan moet het eerste bericht in een nieuw topic voldoen?

Het plaatsen van een eindcoordinaat is toegestaan nadat eerst de volledige oplossing is geplaatst!

Zie je een mystery cache die opgelost of gearchiveerd is, laat het ons dan even weten door op de Rapporteren knop te klikken, zodat de cache kan worden verplaatst naar het juiste subforum. Een foto is toe te voegen aan je bericht door de 'Add image to post' knop onder het berichtenveld te gebruiken.

Wil je de oplossing als zogenaamde spoiler plaatsen, dan plaats je [spoiler] voor de tekst van de oplossing en [/spoiler] achter de oplossing.

HTML5 Icon

Bezoek ook eens de GeoLeaks website met daarop downloads van talrijke topokaarten, de meest nuttige tooltjes en leuke video´s.
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
Reactie plaatsen 


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)