Lees voordat je berichten plaatst de forumregels en de regels voor het aanmaken van een nieuw onderwerp even door!
Kom je een cache tegen die verplaatst kan worden, maak dan gebruik van de ´rapporteren´ knop onder het bericht.
Wil je toegang tot alle opgeloste mysterie caches en de Flash Gear en Jigidi Solver dan kan je Premium Member
worden door een eenmalige donatie te doen via de PayPal Premium Member button.

Reactie plaatsen 
 
Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geocaching en Corona virus
15-03-2020, 13:47 (Dit bericht is het laatst bewerkt op 20-03-2020 om 21:52 door GeoLeaks.)
Bericht: #1
 (Print bericht)
Geocaching en Corona virus
Het zal niemand zijn ontgaan: het onzichtbare Corona virus grijpt wereldwijd snel om zich heen. Op Geocaching.com staat het volgende bericht van Geocaching HQ:

Citaat:De community komt op de eerste plaats

Het is niet eenvoudig om te zeggen waar de wereld op dit moment mee geconfronteerd wordt. Aangezien de situatie met het coronavirus 2019 (COVID-19) zich snel wijzigt, moedigen we geocachers aan om de meest actuele richtlijnen van de volksgezondheidsautoriteiten op te volgen als je wilt beslissen hoe je wilt deelnemen aan activiteiten als geocaching. Je gezondheid en veiligheid zijn het allerbelangrijkste.

We begrijpen dat voor veel mensen geocaching een bijzonder waardevolle activiteit is in deze moeilijke tijd, omdat je buiten actief kunt zijn terwijl je je houdt aan de normen voor het bewaren van afstand in het openbaar die door gezondheidsautoriteiten worden aanbevolen. We willen je laten weten wat we op het hoofdkantoor van Geocaching doen met betrekking tot COVID-19.

Hier op het hoofdkantoor van Geocaching hebben we gelukkig de mogelijkheid om vanuit huis te werken. De community staat centraal in alles wat we doen en dus zijn we momenteel allemaal druk bezig om ervoor te zorgen dat we geocachers zoals jij zo goed mogelijk kunnen blijven ondersteunen.

Over ondersteuning gesproken, velen van jullie hebben al naar het hoofdkantoor van Geocaching geschreven met vragen over toekomstige evenementen en plannen. We werken actief samen met organisatoren van Mega- en Giga-Events, die hun evenementen in samenwerking met het hoofdkantoor zullen kunnen verzetten.

Voor regelmatige evenementen en CITO’s adviseren we organisatoren om hun regionale gezondheidsautoriteiten te raadplegen om de richtlijnen met betrekking tot bijeenkomsten van mensen te begrijpen. Over het algemeen laat het hoofdkantoor van Geocaching de beslissing aan organisatoren van evenementen om het evenement al dan niet voort te zetten en aan de deelnemers of ze zullen deelnemen. In sommige regio’s kunnen vrijwillige community-reviewers het publiceren van nieuwe evenementen opschorten en/of reeds gepubliceerde evenementen afzeggen, intrekken of archiveren. Dit in overeenstemming met de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten.

We willen ook flexibiliteit mogelijk maken voor organisatoren die hun gepubliceerde Community Celebration Events vanwege zorgen om COVID-19 moeten verzetten, omdat dit een uniek evenementtype is. We hebben aankondigingen geplaatst op deze evenementpagina’s om het proces voor herplanning te delen.

Daarnaast zijn we van plan om onze aankomende Memory Lane souvenir-wedstrijd te verplaatsen van de startdatum op maandag 6 april naar maandag 4 mei. We zullen de richtlijnen voor COVID-19 blijven volgen, evenals jullie feedback als mei dichterbij komt. Het is ons doel om een actie te hebben die zowel leuk als veilig is. Als zodanig zullen we eventuele aanpassingen blijven aanbrengen, zodat de actie zo inclusief mogelijk is.

Houd onze sociale mediakanalen in de gaten voor tijdige updates.

https://www.geocaching.com/blog/2020/03/...ste-plaats--------------------------------------------------------------------------------

Waaraan moet het eerste bericht in een nieuw topic voldoen?

Het plaatsen van een eindcoordinaat is toegestaan nadat eerst de volledige oplossing is geplaatst!

Zie je een mystery cache die opgelost of gearchiveerd is, laat het ons dan even weten door op de Rapporteren knop te klikken, zodat de cache kan worden verplaatst naar het juiste subforum. Een foto is toe te voegen aan je bericht door de 'Add image to post' knop onder het berichtenveld te gebruiken.

Wil je de oplossing als zogenaamde spoiler plaatsen, dan plaats je [spoiler] voor de tekst van de oplossing en [/spoiler] achter de oplossing.

HTML5 Icon

Bezoek ook eens de GeoLeaks website met daarop downloads van talrijke topokaarten, de meest nuttige tooltjes en leuke video´s.
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
[-] De volgende leden bedankten GeoLeaks voor dit bericht:
benjike (22-03-2020), ilianaopa (15-03-2020), J.Assange (17-03-2020)
22-03-2020, 15:49
Bericht: #2
 (Print bericht)
RE: Geocaching en Corona virus
Geplaatst gisteren op forums.geocaching.com:

________________________________________________________________________________​_______________

Beste Geocaching Community,


Ongetwijfeld volgen jullie het nieuws betreffende de ontwikkelingen van het Coronavirus.


Het huidige advies van onze regering: Kom niet bij elkaar in grote groepen en houdt 1,5 meter afstand tot elkaar.
Verspreiding van het virus zorgt ervoor dat we onze kwetsbaren en zorgverleners in moeilijke situaties brengen en de zorgdruk in heel Nederland vergroten.

Het gaat erom dat er geen mensen doodgaan omdat jij je dagelijkse bezigheden en sociale contact belangrijker vond.Daar knelt de schoen…. het er op uit gaan in kleine groep om te gaan geocachen draagt hier aan bij! Het zou niet moeten uitmaken of ons land in “lockdown” is of niet.
Deze inzichten heeft ons, het Nederlandse reviewerteam doen besluiten om in ieder geval tot en met 6 april geen nieuwe geocaches meer te publiceren, of zoveel langer als de maatregelen duren.


Er wordt verantwoordelijkheid dragen naar elkaar gevraagd.


#zorgvoorelkaar #socialdistancingNamens het Nederlandse Reviewers team

The 12th man

________________________________________________________________________________​_____________________
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
[-] De volgende leden bedankten AWS voor dit bericht:
benjike (22-03-2020)
22-03-2020, 20:57
Bericht: #3
 (Print bericht)
RE: Geocaching en Corona virus
we zitten met een virtuele oorlog en als we samen de regels volgen zullen we dat winnen , mijn gedachten gaan nu vooral uit naar de hulpverleners en de rest is bijzaak
vriendelijke groeten , benjikeAngel
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
22-03-2020, 22:19
Bericht: #4
 (Print bericht)
RE: Geocaching en Corona virus
17 miljoen nederlanders en 17 miljoen verschillende meningen. Dit is Nederland op en top!

Het is te hopen dat we, in ieders belang, de gelederen sluiten en voor weken/maanden ons gedrag wat aanpassen en de adviezen massaal steunen en opvolgen:

[Afbeelding: 1.jpg]

Bezoek ook eens de GeoLeaks website met daarop downloads van talrijke topokaarten, de meest nuttige tooltjes en leuke video´s.
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Bedankt voor dit bericht!
Reactie plaatsen 


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)