Lees voordat je berichten plaatst de forumregels en de regels voor het aanmaken van een nieuw onderwerp even door!
Kom je een cache tegen die verplaatst kan worden, maak dan gebruik van de ´rapporteren´ knop onder het bericht.
Wil je toegang tot alle opgeloste mysterie caches en de Flash Gear Solver dan kan je Premium Member
worden door een eenmalige donatie te doen via de PayPal Premium Member button.

Discussie is gesloten 
 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flash Gear Solver (Premium Members Only)
14-02-2017, 22:09 (Dit bericht is het laatst bewerkt op 09-01-2019 om 12:53 door GeoLeaks.)
Bericht: #1
 (Print bericht)
Flash Gear Solver (Premium Members Only)
Op onze website (in het menu Mysterie Tools) en op ons webforum (links bovenaan in de menubalk) staat een linkje naar de Flash Gear Solver, waarmee puzzels gemaakt met flash-gear.com zijn te kraken. Veel van dit soort puzzels zijn nauwelijks op te lossen, maar met het tooltje staat de oplossing snel op je scherm.

We bieden dit tooltje aan als extra feature voor Premium Members van GeoLeaks. In het Premium deel van het webforum staan hier de benodigde inloggegevens om het tooltje te kunnen gebruiken.

Kopieer en plak de inloggegevens in het authentificatiescherm wat verschijnt en druk vervolgens op OK. Het volgende scherm zal verschijnen:

[Afbeelding: Schermafdruk.jpg]

Even naar beneden scrollen en je ziet een adresbalk staan waarin je het webadres van de Flash Gear puzzel kan kopieren. Druk hierna op Submit. Het tooltje zal vervolgens binnen enkele seconden (afhankelijk van de moeilijkheidsgraad) de puzzel voor je oplossen en het resultaat op je beeldscherm plaatsen.

Mocht het inloggen niet lukken, leeg dan even de browsercache van je webbrowser (even googelen hoe dat moet voor jou webbrowser en versienummer) en/of druk op F5.

Met dit tooltje zijn veel leden geholpen om eindelijk op een makkelijke manier deze puzzels te kunnen kraken. Ik wil de maker dan ook bedanken voor het denkwerk, de tijd en moeite die er ingestoken is en zelfs de serverkosten voor zijn rekening heeft genomen!


--------------------------------------------------------------------------------

Waaraan moet het eerste bericht in een nieuw topic voldoen?

Het plaatsen van een eindcoordinaat is toegestaan nadat eerst de volledige oplossing is geplaatst!

Zie je een mystery cache die opgelost of gearchiveerd is, laat het ons dan even weten door op de Rapporteren knop te klikken, zodat de cache kan worden verplaatst naar het juiste subforum. Een foto is toe te voegen aan je bericht door de 'Add image to post' knop onder het berichtenveld te gebruiken.

Wil je de oplossing als zogenaamde spoiler plaatsen, dan plaats je [spoiler] voor de tekst van de oplossing en [/spoiler] achter de oplossing.

HTML5 Icon

Bezoek ook eens de GeoLeaks website met daarop downloads van talrijke topokaarten, de meest nuttige tooltjes en leuke video´s.
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Discussie is gesloten 


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)