GeoLeaks Geocaching Forum

Volledige versie: Powertrails Duitsland
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Wie kent het fenomeen niet, de powertrails? We zien ze vaak genoeg, de laatste tijd ook steeds meer in de vorm van grote aantallen mysterie caches die door een en dezelfde cache owner in een bepaald gebied worden neergelegd. Uiteraard bedoelt voor ons om kennis te maken met een fraai gebied waar we op eenvoudige wijze doorheen geleid worden. Onze beloning: een groot aantal gevonden geocaches.

Over drie maanden breken de grote vakanties weer aan en velen van ons waaieren weer uit naar de vakantiebestemming om daar caches te gaan zoeken of blijven thuis om heerlijk de tijd door te brengen met geocachen.

Een paar maanden geleden is het forum uitgebreid met voor Duitsland een onderverdeling naar deelstaat. Dit heeft er zeker toe geleid dat het aantal opgeloste mysterie caches bij onze oosterburen is toegenomen. Ook zien we langzaam maar zeker Duitse geocachers op het forum verschijnen. De afgelopen weken zijn er al wat Duitse powertrails aan het forum toegevoegd en opgelost.

Het lijkt mij een goed moment om de Duitse mysterie caches meer onder de aandacht te gaan brengen. Leuk voor onze oosterburen, maar zeker ook voor de Nederlandse en Belgische leden die ook eens graag over de grens willen cachen, net zoals onze oosterburen tijdens de vakantie graag in Nederland en Belgie komen geocachen.

Mijn vraag aan jullie allemaal is eigenlijk voorspelbaar:

Mocht je een leuke powertrail in Duitsland tegenkomen, die je graag op het forum wilt zien, schroom dan niet om ze hier te gaan plaatsen, maar uiteraard zijn ook single mysteries meer dan welkom!

[Afbeelding: 3ee08a44-3aec-4620-8688-c1cba079bb31_l.gif]
Dan begin ik maar:

Kijk maar eens net over de grens bij J├╝lich: daar heb je de Stasiboom im Herzogstum (ca. 140 tradis). Heel goed met de fiets te doen! Bovendien ligt het daar ook nog eens vol met allerlei challenges en div. andere (kleinere) trails....
Voor de duidelijkheid: het gaat niet om power trails met traditionals, daar is niets aan op te lossen Wink

Het gaat dus uitsluitend om mysterie caches. Vind je ergens een leuke serie, plaats de caches dan gerust op het forum!
FOUTJE... Blush Niet erg, want we hebben tijdens onze vakantie in Hessen ZOVEEEL gezien:
Kijk maar eens bij de plaats Alheim (in Hessen): daar heb je o.a.
de Alheimer Wanderrunde (GC3GEMV) : 55 Mysteries
L3 (GC53KDA) : 55 Mysteries
Wer bin ich : 30 Mysteries

Of kijk naar de plaats: Schrecksbach
Betreten verboten : 84 mysteries

Dus gewoon deze zomer naar Hessen! Big Grin
Koppelingen